Encara què, amb un dissabte de retard per totes les preparacions que hem hagut de fer de les disfresses de Carnaval per poder anar a l'arribada del Caramel, (Vilanova ciutat de comparses) no vaig poder mostrar-vos aquets macarrons, així doncs, "com tots els Sants tenen vuitena" i, ja entrada la Quaresma, després d'haver tingut una disbauxa que Déu n'hi do, vull mostrar-vos aquest macarrons. Rustim la salsitxa, afegim ceba ratllada o talladeta petita. Tot seguit afegim una rodanxa de sobrassada i mitja llauna de foie gras normal (del de tota la vida), quan estiqui tot potxadet afegim la tomata. Una vegada estigui aquest sofregit, aboquem els macarrons que ja haurem cuit amb força aigua. Barregem les dues coses (macarrons i sofregit) i afegim per sobre la botifarra negre a rodanxes una mica gruixudes. Si ens agrada els podem gratinar al forn amb formatge Emmental, si es volen sense gratinar estan moltbons amb formatge parmesà.
Tot això em fa imaginar una carota, doncs la botifarra fa d'ulls, la sobrasada de boca i el foie gras és el maquillatge de la cara. Bé si tot això us ho hagués dit dissabte passat vos hagués dessitjat un Bon Carnaval!! però com això ja està passat i arriba l'època d'asbtinència ara us he de desitjar que tingueu una bona Quaresma i que feu molts bunyols.
Els que aneu dissabte dia 14 al taller de bunyols ja ens veurem!!
Ingredients:
1/2 ql. de salsitxes
1 tall de dit de sobrassada
1/2 llauna de foie gras
1/2 ql. tomata natural triturat
1 botifarra negra prima
1/2 ql. de macarrons
formatge Emmental i/o Parmesà